Marsvinet Bossen

Igår så dog vårat marsvin Bossen. Han blev nog 5-6 år den lilla rackaren. Så nu är min kanin Snobben helt ensam. Emil hämtade mig igår och visade mig honom. Snobben satt brevid Bossen och vaktade. Jag tror att alla djur förstod att Bossen var död.

R.I.P Bossen

Gratis header?

Usch vad jag önskar att jag hade en snygg header. Är det någon av läsarna som skulle tänka sig att göra en gratis header till mig?  Helst i photoshop om det går. Skulle vara grymt snällt ifall någon kunde det.


Jag igår^^

Första veckan klar!

Då var första skolveckan klar. Har varit riktigt roligt hela veckan. 7E är bästa klassen eller rättare sagt E-enheten är det bästa som finns. Till och med några av niorna var faktiskt intresserade av att lära sig våra namn.
Spanskan är verkligen jätte rolig. på fredaghar vi läxförhör i NO. Vi ska kunna 25 växter.

//Foxii

Första skoldan

Jahapp nu har första skoldagen varit. Har bara gått en dag men jag fullkomligt älskar Stora Valla!  Vi fick en massa papper. Imorgon börjar vi halv nio istället för åtta. Då ska vi få skåpnyckeln. Sedan ska vi ut på promenad till sjön vid golfbanan. Är riktigt trött kom hem cirka fyra idag.

//Foxii

Dagen^^

Dagen har varit sådär. Har varit på fotboll hela dagen. Fast det var lite roligt också. Jag fick se Stora Valla igen.
Sen gick vi på Vulkan marken jag och mamma. Träffade Sandra och Moa där.
Imorgon ska jag cykla till en kompis klockan två.

//Foxii

Marieberg

Igår var vi på Marieberg. Behövde byxor och nån tröja inför skolstarten då jag inte har några byxor.
Mamma var snäll och köpte ett par jeans och en randig tröj/tunnika åt mig. Jag bara älskar tröj/tunnikan. Synd att det var ett hål i den. Vet inte om jag ska byta den eller ha kvar den. Hållet var inte så stort men samtidigt känns det inte särskilt lockande att gå runt i trasiga kläder.
För mina egna pengar köpte jag två par öghängen. Äntligen har jag bytt det ena läkörhänget. Gjorde inte ett dug ont att ta bort det. Blev sådana klassiska örhängen med en vit pärla.
Sen köpte jag foundation,Eyeliner,Mascara,Concealer,Hårspray,färdiglimmade lösnaglar och lappar som man tvättar bort ögonsminket med på H&M.

//Foxii

Blev så himla glad<3

Jag blev så himla glad när jag såg att fler och fler hittat till bloggen. Dock är det bara 5som prenumererar på bloggen.
Varför det? Varför följer inte ni andra läsare också bloggen? Skulle vara grymt kul isåfall.
Har inte gjort så mkt idag. Läst bloggar och lite sådant. Håller på och läser "Som jag vill vara" för andra gången haha.

En fråga till alla NYA läsare : Hur har ni hittat till bloggen?

//Foxii

Dagens fråga^^

Dagens fråga äre dåe : Tror ni att ja skulle passa i blont?

Svara ärligt är ni snälla. Jag ser fram imot att läsa era kommentarer.

Pusss



Hästarna är hemma!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag. Har inte riktigt haft lust till det. Om ungefär en vecka så börjar skolan igen. Är riktigt nervös men samtidigt längtar jag till skolan. Äntligen lite nytt i livet.

Hästarna kom hem igår.  Fick lite problem med Stjärna så jag bad Robin att ta henne åt mig. Ville inte att hon skulle slita sig lös. Jag skäms jätte mycket för det. Det känns som om jag inte har kontroll över hästar alls längre :S. Jo Danni har jag kontroll över med det är för att hon är så lugn. Ni skulle ha sett Miramis när flickorna kom hem. Han blev överlycklig. Han sprang och sparkade bakut och skuttade. Han var verkligen söt. Stjärna blev super glad över att komma in. Hon rullade två gånger. Snobben och Bossen blev också väldigt glada över att få komma in ivärmen.

//Foxii

Sol idag

Det är sol idag igen. Verkligen skötn då det regnat i den tid.

Vi var till Ikea i Tisdags. Vi hade besämt träff där med Fia då hon och Sandra skulle handla lite. Riktigt trevligt.
Tog en fika efteråt på The Coffie . Var ritkigt gott. Mamma och jag gick in på bokia. Behövde en ny bok då jag har läst ut sista boken i The Twilight Saga. Blev boken Som jag vill vara skriven av Katarina Von Bredow. Ritkigt bra bok ville inte lägga ifrån mig den när man väl börjat läsa.
 Sedan åkte vi hem till Sandra där Jonas bjöd på äpplepaj.
Lånade boken 14 år till salu av Caroline Engvall. Hoppas den är bra men det tror jag att den är.

//Foxii


Facebook

Kom precis in efter att ha varit på promenad. Vi plockade fram och så. Synd bara att det var massa mygg och knott(stavning?) ute:S

Blev förövrigt medlem på facebook idag.

//Foxii


I'm back!

Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag. Har liksom inte haft någon lust. Har inte så mkt att skriva. Matade Cookie förut. Hon kom fram efter att jag och Sandra gått in. Hon är verkligen super sött. Litet huvud och stora öron. Jag vet att vi inte vet om det är en hona eller hane men jag känner på mig att det är en hona.

//Foxii

RSS 2.0