Solbränd

Kom hem från skolan för ungefär en o en halv timme sen. Vi var vid degernäs, starta dagen med promenad till degernäs sen promenad till lilla degernäs där vi spela mini golf, sen tillbaks till degernäs och bygga sandslott. Sen var det lunch, Hamburgare, sen skulle vi göra upp en eld så att ett snöre skulle gå av och när det var klart vänta vi en halvtimme sen var det tipspromenad. När vi var klara för dagen fick jag skjuts till skolan av Emelia och hennes mamma (jätte snällt :D ) och så var det bara att vänta på bussen som kom tio över tre, var bara  tre som var med den stora bussen och ja var ensam tjej :P, på lilla bussen var det bara två.

Felice och Stjärna är på bete nu och stackars miramiss är ensam :( Blir att pyssla om honom extra mycket under sommarlovet. På Onsdag är det skolavslutning ! :D Äntligen, ska ha med mig min kamera och ta bilder som ni förhoppninsvis får se sen :D Kvällen tillbringar jag med mina kompisar :P
Juste glömde berätta en sak, eftersom jag tillbringa hela dagen ute i solen så har jag blivit solbränd, alltså jag är inte brun utan jag är röd D: Världens kontrast med resten av kroppen och så ska jag ha en urringad klänning på skolavslutningen så det kommer se helknäppt ut att va röd lite på bröstet och så är resten vit D:

Slänger in två låtar idag, båda lär bli sommarplågor :D

Ola- overdrive

Sean Banan-skaka rumpa

Hekla

ida har ja inte gjort så mycket, mest suttit framför datorn o lyssnat på musik. har också varit på promenix med mamma och vovvarna. Hekla har väckt mig tre gånger den här helgen D:
Igår väkte hon mig typ fem, hon stod utanför sovrumsdörren och pep och skrapa på dörren och idag väkte hon mig kl 4 o kl 6 av samma orsak.  Imorn är de skola, vi ska typ vara i Degernäs då så vi börjar skolan kl 9. Synd bara att man åker buss :S o på tisdag ska vi spela brännboll mot åttorna o niorna :P

I'm back

ska börja blogga igen har ja bestämt, måste ha ett ställe att skriva av mig alla känslor som finns inom mig både sorg,lycka och ilska. men de här ska absolut inte bli världens deppigaste blogg tvärtom den ska vara som förut fast ja ska försöka me bättre uppdatering, okej?
Just nu är det typ rally utanför, de är massa bilar som typ åker en sträcka från svartå( :@) elr nått, en bil fick typ nått fel me bilen så nu står det på våran uppfart och bara tittar på, hahahaha, föraren gick ut för att titta felet och han smällde igen dörren skit hårt ( sur elr vad?).






// eeemeelliiee

RSS 2.0