Hekla 8 veckor och ny här hemma


Busar med Daisy

Myser i snön  Notera att hon älskar snö :D

Och när hon sover.

Bilderna är inte från en och samma dag bara så ni vet.



Hello bloggen

Ledsen för att jag inte skrivit på ett tag, jag vet inte riktigt varför jag inte skriver något. Det blir bara inte av. Just nu sitter jag och äter Pan Pizza och tittar På Grey's Anatomy.Jag överdosar Lypsyl också, mina läppar kommer säkert flaggna av eller nått tack vare det. Man kanske blir alergisk om man tar för mycket?

På Lördag åker mamma,pappa och Emil ner till Göteborg för att hämta Hekla. Det kommer kännas konstigt att ha två hundar igen. Bilder på henne kommer då. Sandra ska eventuellt komma till hos på Fredag för att vara sällskap till mig när de andra åker till Göteborg. Jag orkar nämligen inte åka ner till Göteborg. Det är ju inte det att jag inte vill ha Hekla för det vill jag jätte jätte mycket utan det är att vi ska bara åka fram och till baka och jag minns hur tråkigt jag hade förra gången.


puss

Sorry

Jag vet, jag är sämst på att blogga. Men jag har inte haft tid. Massa läxor och sånt skit.
Släppte nyss ut hästarna. Lade lite hö i miramiss box så att han inte skulle bita Stjärna i rumpan när jag ledde ut henne men han vände på huvudet och struntade i höet och bet henne i alla fall. Usch jag är jätte trött sitter och gäspar hela tiden.



puss

Mkt jobb

Jag är verkligen dålig på att blogga och allt är skolans fel. Igår hade jag inte tid då jag pluggade spanska och idag hade jag knappt tid också för jag har pluggat spanska och imorn måste jag plugga engelska. Lyssnar på Kick Ge mig lite mer på Spotify. men ska gå nu


hejdå


puss

Skola imorn-___-

Imorn är det skola då, duschade för en liten stund sen och så åt vi kladdkaka som jag bakade. Har gjort matten också så nu är man där man ska vara. Lyssnar på Spotify nu också .

Men ni får ha det så bra.

puss

Spotify

Ledsen för dålig uppdatering men det kommet tyvärr vara lite sisådär med bloggen nu med skolan och så.
imorn ska jag ta och jobba matte vi ska vara på tal 23 då och där är inte jag för dom skulle ha massa j*vla genomgångar med det j*vla algebran. Jag låg bra till i början men sen när man inte kunde jobba för att dom skulle ha genomgångar så blev man efter.  Igår åt vi tacos var jätte gott. Vi tittade också på en film på Tv den hette "Outlander" inte så jätte bra. Det var typ som en man som kom från en annan planet som var på jakt efter ett monster som hade rymt och så. Och på jorden var det järnåldern eller något, så järnåldern blandades med rymdvarelser. Igår hade vi också peep test för att se om våran kondition försämrades och det hade den gjort. Jag fick 2.3 och hade haft 2.7 innan. Så på orsaken skrev jag dålig kondition, julmat och håll för jag fick lite håll efter ett tag.

Systerkärlek i massor :D

puss

Tacos nästa

Snart blir det Tacos med familjen. Mummma :D

Dagens 2:a låt: Nickelback If today was your last day



(Vet inte varför men när jag lyssnar på dem så ser jag jämt sångaren som en kille med hår till midjan och långt skägg :D)

Dag två på skolan

Idag var då andra dagen i skolan, allt var typ samma. På so:n bytte vi platser och gick igenom arbetet som vi skulle göra om antika grekland.
Senare idag måste jag öva på hopprep vi har ju gympa imorn D: Jag kommer fan få ig på hopprep D:
Men jag kom faktiskt igenom och tog hopp efter själva korset :D*stolt*
Ni får ha det så bra



puss


Dagens låt: The Fray How to save a life

Tandläkarn

Kom nyss hem från tandläkarn, en tandhygienist skulle titta på tänderna och lägga flour på dem. För en gångs skull var dom nöjda med min tandborstning :D Men hon klaga ändå på att tanköttet var inflamerat efter slarv. Så nu har jag fått munskölj som är bakteriedödade som jag ska ta två gånger om dan i en vecka.
Imorn börjar skolan också, då blir det att gå upp halv 6 varje morgon. Nu ska jag gå och fika med familjen.

puss

Mys med familjen

ska gå och vara social med familjen nu.

puss


Good morning

Vaknade för en och en halv timme sen, satt och tittade lite på Tv innan vi åt frukost.
Idag ska vi förmodligen gå på en promenad och så ska jag öva på hopprep och antagligen duscha ikväll.
Men ni får ha det så bra så hörs vi sen.

puss

Så snyggt♥♥♥♥


579kr

549kr

Båda två från www.bagsandfashion.com

Framtid som Make-up artist?



Så här sminkade jag min syster två gånger då hon var hemma hos oss. Första gången jag sminkade sådär hade jag en guide men andra gången gjorde jag det utan. Vad tycks? Har jag någon framtid som kanske make up artist?

Nåja nu läser jag FRIDA och ska väl ta och öva lite på hoprep skola på Tisdag.


puss

Såna saker gör mig glad

Nyss såg jag att jag hade fått en komentar på inlägget "Pictures", nyfiken som man är tittar man efter vad det är för komentar man fått och så ser jag att det är från den här tjejen (http://nataliasoder.blogg.se/). Hon hade skrivit "Söt blogg du har tjejen :) Kikar in och önskar dig en jättebra helg :) kram" och såklart kan man väl inget annat än att bli glad över sådana saker, eller hur?
Bjuder på bilden tagen av min syster Sandra som ni hittar på www.musikoffer.com.

puss


Pictures







(Sista bilden blev inte dem bästa men men....)

Vintern

Ledsen för att jag inte uppdaterat. Nåja igår var vi ut till Marieberg, Emil skulle ha tag i nya skor. Fick med mig ett hopprep hem eftersom jag måste öva på att hoppa i kors, vi fick i läxa över jul i gympa att vi ska kunna det. Så idag blir det väl att öva och så tänkte jag gå ut i kylan och fotografera lite av vinter, är väl bäst att passa på vintern kanske är borta snart och inte kommer tillbaka riktigt mycket på mer än tio år?
Ha det så bra så hörs vi senare och med eventuella bilder från fotorundan.


puss

Dagens musik: Tokio Hotel Pain of love


Ännu en gång ledsen för dålig uppdatering

Ledsen för dålig uppdatering, får ta och skärpa mig snart XD I alla fall idag har jag inte gjort så mkt mest spelat sims och så.  Idag fick jag också mer gummisnoddar på posten, mamma ringde tandläkarn igår och de fixade så att jag fick mer gummisnoddar. Sitter och chattar med Josefine på msn och med en tjej som heter Hannah på facebook. lyssnar också på tokio hotel, är inne på åhlens hemsida och på cocoo.se. har hittat ett par ursnygga örhängen där och även ett par snygga armband. Undra ifall jag ska fortsätta skriva på boken eller om jag ska försöka fixa en ny design, jag väljer nog boken tror jag Xd Är inte så hemma med det där photoshop och photofilter det ända jag fattar nu är Picasa 3.

Pappa kom hem för en stund sen men han och mamma åkte direkt för att handla mat. Gud vad pratglad jag var idag då xP. Fick hem OKEJ idag, gillade faktiskt detta nummer för en gångs skull.Örhängena<333
Nitarmband<3333
nitarmband<333

Ha en fortsatt trevlig kväll♥♥


pusss♥

......

Jag hatar min blogg!
Jag vill få den fin!
Jag vill ha en ordengtlig header som är personlig som jag själv har gjort.
Jag hade gjort en header och lagt till text och bilder på den men den var tydligen förstor:@
Den här var det fast med lite text på


1 Januari 2010

Nu är det nytt år och ny månad. Jag vaknade för kanske tjugo minuter sen och har ätit frukost, pappa och Sandra trodde tydligen att jag hade varit nere en gång tidigare när jag igentligen inte hade det. Måste vara svart eller vit som är i farten. Sandra sa redan igår kväll när vi satt och tittade på Tv att hon såg någon gå där ute. Fast jag har sett dem förut så det är väl knappast något att bry sig om, eller hur?
I alla fall ni får ha en fortsatt trevlig helg på året, så kanske vi hörs senare.


puss

RSS 2.0