Helgen♥

Vet att det var länge sen, man får lära sig att leva med det.
Idag kom Felice hem, hon och Stjärna betedde sig som att dem aldrig hade träffats, de sprang runt och pep och sparkade efter varandra och stackars miramiss orkar ju inget så han försökte hålla sig undan.
I fredags åkte vi in och hälsade på Edwin min brorson, han var jätte busig och sprang runt, dansade och var jätte busig. Han slängde sig till och med från deras rumsbord så dem fick ju vara beredda på att fånga honom. Mig ville han inte ha med att göra förutom när jag tog en av hans böcker som han hade tagigit fram, jag började läsa ur den och då kom han och satte sig i mitt knä och lyssnade. Så söt♥, sen när vi satt och fika tog han bullar och kakor och kastade, han var verkligen hyper och så skulle ni ha sett när han ställde sig mot Emil med armarna rakt ut på sidorna, han glodde som f*n på emil och plutade lite med munnen och mamma och jag skrattade så att vi tjöt.  Sen en andra gång då han kom till mig det var när jag låg på en madrass och så kände man hur det bara stank( han hade gjort i blöjan) och jag sa liksom "åh fy vad det stinker" och höll för näsan, och då är det väl självklart att han kommer till en? :O
Sen igår så beställde mamma ett par skor till mig, det är ett par converse i skin, så j*vla snygga :D ♥Love♥
skorna♥

puss


I Love ya♥

Ska försöka bättra mig med uppdateringen hade ja tänkt. Idag har vi studiedag, jätte skönt sov till typ 9 idag.
Igår var jag till tandläkaren, fixa lite och spände åt dem och vet ni vad? :D
Det är inte långt kvar nu det som ska fixas nu är bara finslipningar :D Fatta att ja är glad :D
Just nu sitter jag och lyssnar på Eminem- Like toy soldiers, den är jätte bra :D
Eminem är faktiskt inte så dålig som jag trodde ;D  Lite senare kommer det i alla fall ett hiss och diss inlägg ( hoppas ja)
Här får ni en bild på min handled, I hjärtat står det ett A och under hjärtat står det " I Love ya"♥♥♥♥♥


puss

I Came 2 party

Dålig uppdatering ja vet, men strunt samma jag bloggar inte för att bli känd (även om det  skulle vara roligt) utan för att jag tycker det är roligt och det är ett bra sätt att skriva av sig alla känslor om man mår dåligt eller är så glad att man inte vet var man ska ta vägen. Nej men i alla fall så sitter jag och lyssnar på musik på spotify och är inne på zedge.net som är en sida där man kan registrera sig och ladda ner teman som passar till sin telefon. Det finns tillexmpelt teman som har en bokstav som typ bild så om du heter nåt på typ A eller B eller nått så kan du ladda ner det. Dock minns jag inte under vilken kategori som dem finns i. Nej men det var väl allt jag hade att skriva, vi får se ifall det blir någon mer uppdatering idag eller imorgon.
Här får ni en dagens låt i alla fall.

I Came 2 party- Cinema Bizzare & Space Cowboy




Tävlar om bloggdesign av liddie.blogg.se hos gossips.se

Tävlar om en bloggdesign av Liddie.blogg.se hos Gossips.se''

RSS 2.0