Huvudvärk

Har huvudvärk just nu men det är nog för att jag är så trött. Har övat på glosorna och pappa har förhört mig. Det gick faktiskt rätt bra. Jag fattar inte, även om man sover hur länge som helst på helgerna är man lika trött och outvilad på vardagarna. Nåja ni får sova så gott inatt


puss

Plugg nästa!

Nu måste jag ta och läsa på engelska glosorna.


puss på er<3

Orkar inte

Usch jag orkar knappt med någoting idag. Idag var det elevrådsmöte (tråk) och såklart fick jag ont i huvudet av att sitta och lyssna på vad man ska hända på skolan och massa andra saker. Vi har haft matte två gånger idag. Först på själva matte lektionen och sen på No lektionen. Har nyss varit nere istallet och hjälpt pappa med hästarna. Borstade på dem och kratsade hovarna, när det var klart satte jag på dem täcken och så fick de gå in i boxarna igen. 


puss

Blir tyvärr inga bilder

Blir tyvärr inga bilder från igår. Tog dem med mobilen och nyss när jag skulle försöka överföra bilderna till datorn så gick det inte. Det kom upp ett ruta där det stod att det inte fanns några bilder.

Åt iallafall nyss mat . Mamma hade lagat fläskkottleter,potatis,sås och grönsaker. Jätte gott var det.
Usch det börjar redan mörkna ute. Mörkret är den ända nackdelen med vintern. Annars älskar jag vintern, eller kanske inte så mycket ;) Det är mest den mysiga känslan som jag äskar.


puss

Första advent

Idag är det första advent! Har ni tagigt fram adventsljusstakarna och tänt dem än?
Mamma tog i allafall fram dem igår och bytte gardiner, så nu tycker jag att det är hur mysigt som helst. Älskar julen så otroligt mycket! Allt är så himla mysigt då. Tycker inte ni det?

Åt precis frukost då, blev en macka och ett glas Oboy.




puss

Julbord

Kom nyss hem från att ha varit på julbord i Finnerödja. Var riktigt gott och man blev jätte mätt. Tog lite bilder med mobilen som kanske kommer upp på bloggen imorn.


puss

Chanel örhängen

Tittade på nätet på Chanel saker och hittade ett par super söta örhängen. Synd bara att det är knappt att man får tag i Chanel saker här i Svergie bara.



Visst är de söta?

Vaken nu

Nu har jag vaknat, sov riktigt gott inatt. Gjorde ni det?
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har för mig att mamma och pappa har sagt att vi skulle åka på julbord ikväll. Så de blir väl det antar jag. Aja mer uppdateringar kommer längre fram på dan.


puss

Teknik+Jag= BOOOM

Sitter just nu och väntar på att Idol ska börja igen. Erik var klart bästa ikväll asså :D Han är så himla duktig!!!!

Sitter och lyssnar på musik just nu. Fattar fortfarande inte hur man gör när man lägger in videos i bloggen. Jag har tagigt på bädda in och klistrat in det i ett inlägg. Sen har jag satt ihop så att länken är hel men ändå är det ett parti som inte är en länk och därför kan inte videon visa sig. Jag+ teknik=BOOOM


puss


Idol

Nu är det dags för Idol! Ha en trevlig Fredags kväll alla <3


puss

Designen

Designen som ni ser att min blogg har är en design som en snäll bloggare har gjort( som alla kan ta del av). själv skulle jag vilja ha något som jag har gjort något som känns mer jag. Men denna duger sålänge.

Överlycklig

Jag är glad nu, super glad. Aldrig tidigare har jag haft så många besökare.

Senare ikväll ska Emil på disco. Så man slipper honom i ett par timmar.
Mina läppar har börjat flagna så när det kommer blöt på ställena där det flagnat bort svider det, sen har jag ont på skinkan. Här om dagen så skulle jag gå ner till bussen (var/ är rätt så lerigt) och klantig som jag är så ramlade jag i leran, så det blev att skynda upp och byta om.


puss


Statistiken går uppåt :D

Tittade just på statistiken och den går uppåt. Igår hade jag åtta besökare och idag har jag haft 6 stycken :D . Bloggtrafik.nu ger verkligen mer besökare :D. Wihoo säger jag bara, som låten som Emil fick av Robin Wihoo Wihooo :D

Mina läppar är helt konstiga. De har varit jätte röda och blivit jätte torra nu i ett par dag. Kanske har använt för mycket läppbalsam. Brukar använda det för att få mjuka och fina läppar men resultatet blir detta. Usch för läppbalsam. Samma sak händer när jag använder lipsyl. Skit jobbigt.

Sen har jag haft en porrmask i mungipan vid läppen som mamma bara vaaar tvungen att klämma på och resultatet blev att den blev röd,öm och kanske lite varrig. Tack mamma :___;

Ja nu har jag klagat av mig så nu är jag glaad igen :D

puss

Vanlig dag

Idag har allt varit som vanligt. På engelskan hade vi Sheila istället för Lina och på S.o:n övade vi på våra gud pjäser. Min grupp har eva och adam. En i våran grupp var inte här idag så jag fick spela gud XD och en annan i gruppen ska vara borta imorn så Marcus var både Eva och Adam idag XD. Är inne på facebook nu och ska logga in på yourmoda.se sen. Måste ju se hur mycket röster mina designer har fått :D

Tråkig blogg? :O

Nu har jag kommit ut från duschen, så nu känner man sig fräsch igen ;) En sak undrar jag bara, varför har ni börjat kommentera så dåligt? :O Det är liksom inget krav att ni ska kommentera på varje inlägg men liksom förut kommenterade ni på typ varje inlägg och nu knappt inga :O Har min blogg blivit tråkig? Skriver jag inte bra?
Nåja imorn är det gympa och elevensval, hoppas bara att det inte blir min grej vi ska göra på elevensval D: Har ingen lust att gå ut med soppsäcken och eventuellt plocka ur diskmaskinen. Ja det var allt från mig :)


Puss<3

Nu blir det att duscha

Nu blir det dags att hoppa in i duschen. Ska bli riktigt skönt att bli ren och fräsch igen. Älskar den rena känslan efter att ha duschat *Love*. Har gjort lite uppgifter i Fysik nyss. Det blir förhoppnings vis ett till blogg inlägg efter att jag duschat så håll ut ;)

Ps. Glöm inte att rösta på min design på http://www.yourmoda.se/medlem/eeemeellii/ , under min presentation är mina designer som ni kan rösta på.

puss <3

Glosor

Usch har engelska glosor tills imorn,så nu gäller det att öva. Jag fick typ värsta tillsägningen av att jag var tvungen att kunna dem på första förhöret. Har förövrigt blivit medlem på www.bloggtrafik.nu . Genom att bli medlem där kan man samla poäng och få fler besökare. Och allt är helt gratis.

Designer

Är med och tävlar med vero moda. Man designar en klänning som man sedan(om man vinner) får lanserad i hela svergie. Skulle faktsikt vara kul ifall man vann. Klicka på länken ( http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=7776 ) för att rösta på min klänning.



Party dress

Iden bakom klänning är att den ska vara väldigt enkel men samtidigt stilfull. Man kan bära den till både fest och middag. Bas färgen är svart och ränderna är mer vinröda. Materialet är av chiffong



Grattis Sandra

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Allt har varit som vanligt idag. Sara som vi har i No och Matte var borta idag. På matten jobbade vi som vanligt ändå och på No gjorde vi några uppgifter och hade sen håltimme. Tittade just på min statistik och den har faktiskt höjts lite sen jag började uppdatera mer. Riktigt roligt :D
Just det Sandra fyller år idag. Stort grattis på 21 års dagen syster :D<3<3<3<3

Spanska prov= BORING

Imorn har jag spanska prov så nu gäller det att plugga. Jag orkar allvarligt inte plugga men jag måste. Har skit ont i huvudet och vill bara sova. Sen är jag öm i halsen. Just nu läser jag FRIDA.

Mariberg

Kom hem för en liten stund sedan från Marieberg. Lämnade tillbaks ett par byxor som var för små och så var vi till Willy:s med min syster Sandra. Nu väntar man på mat. Hamburgare och pommes frites blir det. Mamma köpte TRESemme till mig idag. Så nu har jag schampoo och balsam till typ ett halv år eller mer ;)

Julklappar

Fick frågan för ett par dagar sen av min syster vad jag önskade mig i julklapp. Just då visste jag inte men nu har jag började titta runt på nätet ifall ideer till vad jag skulle vilja ha, det går faktiskt rätt bra. Har kommit på en del saker.  Idag måste jag plugga och så tror jag att det blir en sväng till Ikea. Mamma vill ha ett nytt vardagsrumsbord.

Pizza

Nu har mamma,pappa och jag nyss gjort pizza. Den första står i ugnen och gräddas. De hade köpt hem sådant där Pizza kit med färdig deg och tomatsås. Mmm vad gott det ska bli.

Utvilad

Gud vad utvilad man känner sig nu. Sov till halv elva kanske idag och igår sov jag till kvart över två. Mamma och pappa är just nu iväg och köpet hundmat och hönsmat. Ja men ni får ha det så bra.


Puss

Dåligt allmänbildad?

Antingen så har jag gjort något fel eller så är jag dåligt allmänbildad :O Jag fick det inte att funka att lägga ut en video genom det sättet som min syster berättade för mig om. Jag tror att jag fick med hela koden fast jag vet inte. Det var därför jag tog bort inlägget om Lady Gaga Bad Romance för att jag inte fick till det med videon.

Godmorgon bloggen

Godmorgon bloggen eller säger man godmiddag? Jag vaknade för en liten stund sedan eller rättare sagt kvart över två. Ledsen för dålig upptadering men igår han jag inte då jag gick och duscha och började göra mig iordning direkt när jag kom hem.
Igår var det trivsel och det rockade helt enkelt. Först var det samlig i enheterna sen gick vi  till gympasalen där vi satte oss på avdelningen för E-enheten.  Sen var det massa lekar typ. Först en Ja och Nej lek som alla på hela skolan skulle vara med på. Sen var det dags för klasskampen då några stycken från varje klass i nian(A,B,C,D,E-1 och E-2) var med. Var skit roligt att titta på när de körde massa lekar,Fast blev lite tråkigt i längden.
Sen var det rast i en timma då passade man på att äta hamburgare och rösta på vem man tyckte skulle bli årets Lucia. Sen började showen. Alla som uppträdde var verkligen duktiga och på slutet uppträdde Haaris och Wallin. Sen presenterades årets lucia och den som vann var en från 9E-2. Man såg verkligen hur glad och chockad hon blev. Sen var det disco. Det var skit kul. Man dansade så mycket att man blev helt varm. Fy vad kul jag hade det igår.

Lägga upp videos

En sak har jag gått och grubblat över rätt länge. Hur lägger man ut videos på bloggen? Skulle vara grymt kul ifall någon av er läsare kunde berätta i en kommentar hur man gör.


Tips-Syoss Shine Boost

Igår som ni säkert läste i inlägget nedan så hade mamma och pappa köpt hem schampoot Syoss. Igår passade jag på att testa det och det var verkligen bra. Håret blev mjukt och glänsande. När man schampoonerade in det i håret kändes det inte som andra schampoon. Det kändes inte precis lödrigt utan mer som att det låg som ett täcke över håret. Så jag rekomenderar verkligen Syoss Shine Boost. Jag har det två delarna i schampoot. Allstå en flaska med själva schampoot och en annan med balsamet.



Syoss

Kom hem från skolan för ungefär två timmar sen. Dagen har inte varit nå bra men det är inget jag tar på bloggen. Vill helst inte gå ut med Hela mitt privatliv. Idag när jag kom hem och gick in på toa så såg jag att mamma och pappa hade köpt hem nytt schampoo och balsam till mig av märket Syoss. Igentligen hade jag sagt till dem att jag ville ha TRESemme men det hade tagigt fel. Men det gör inget. Syoss luktar jätte gott och utlovar glänsande hår. Hoppas det stämmer ;)

Emelie hissar/dissar


Att shoppa...Var ju som sagt och shoppade igår och som jag säkert har nämt förut i bloggen så älskar jag det. Att testa kläder och att titta på kläder som förhoppningsvis sedan får följa med till kassan.

Musik...Om man kommer hem från skolan eller är ledsen över något så kan man sätta på sin favorit musik och genast bli glad och pigg igen. En klar hiss.

Beyonce...seriöst hon är helt underbar. Hon sjunger så fantastiskt bra och hennes låtar är så himla bra.





Folk som retas... Vad kännar de på med det igentligen? Jag fattar inte varför det är roligt att reta folk för att de gillar någon eller att de ramlade på en trappa eller något sådant. Nej en klar diss.


Läxförhör två dagar i rad..ja nu har jag spanska tills imorn och tills på onsdag och helt ärligt det suger med två läxförhör i samma ämne två dagar irad.


Kall mat...Idag vid lunchen så tog jag lite pastasallad med kyckling i men när jag satt och åt(hade tagigt pasta och köttbullar också) så visade sig att kycklingen fortfarande var fryst.

Trött

Helt ärligt så är jag skit trött. När jag kom hem från skolan så var det mörkt ute  och helt ärligt jag höll på att somna i bussen. Senare kanske det blir en hiss/diss lista men jag vet inte, beror på ifall jag orkar eller inte. Just nu sitter jag i mysbyxor och t-shirt. I skolan idag hade jag mina nya svarta jeans,ett grått linne,en grå kofta,peace armband och mina nya örhängen. Kändes ovant att ha jeans på sig när man mest har gått i tights och mysbyxor. Senare måste jag öva till läxförhöret i spanska imorn.

Shopping

Idag har vi varit på Marieberg Galleria och handlat. Fick hem en hel del nytt. Hade tänkt och fota det och lägga ut på på bloggen men det gick inte då kamerans batterier var slut.
Nåja här kommer en lista på mina nya saker.


Uggs-Skopunkten
Stövletter-Skopunkten
Svarta Jeans-Cubus
Gråa Jeans-Cubus
Randig tröja-Cubus
T-shirt med pingvin-Cubus
Grå tröj/tunnika-Gina tricot
Grå kofta-Gina tricot
Örhängen-Gina tricot
Två sminksvampar-H&M
Ögonbrynspenna-H&M
Sminkväska-H&M

Tror jag fick med allt. Just nu sitter jag med nytvättat hår i min nya T-shirt och mysbyxor.

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sen. Riktigt skönt att få sova lite längre nu och det behövde jag verkligen. Facebook är verkligen segt för mig nu, när jag ska till exempelt spela farmville då funkar det inte.

Ont i halsen

Har så ont i halsen nu asså. Men sånt är livet. Nu är det helg då riktigt skönt att få vara ledig och sova länge på morgonen. Just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel. Ikväll är det ju idol också. Ser fram imot det :D
Och just det, det är ju Fredag den 13:de idag :D Tror inte på sånt där otursdravel. Gör ni?

Sorry för dålig upptadering

Ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men skolan tar den mesta tid och när jag kommer hem är jag så trött att jag inte orkar. Nåja sånt är livet. Just nu är jag inne på facebook och ska precis börja spela farmville. Just nu blev jag jätte arg :P Jag ville faktiskt ha en bebis kalkon men då gick det inte att köpa den efter som man behövde farmville dollar och det har jag bara 2 av :P


HejHej

Nu sitter jag här och försöker komma på nått vettigt att skriva. Lite senare ikväll så är det utvecklingssamtal. Jag är väldigt trött på köpet också. Just nu läser jag lite i FRIDA. Provet som vi gjorde igår har vi inte fått tillbaka.

New Moon

Snart har New Moon premiär. Den 20 November smäller det och den efterlängtade filmen börjar visas.
Jag,Fia och Sandra hade tänkt att ha typ som en tjejkväll med att gå och se den. Fast jag vet inte hur det blir med det :/ Vi har inte planerat eller snackat om det tillsammans. Men vi får se.

Hemma

Är hemma från skolan nu. Ringde till Sandra och Fia när jag väntade på att No lektionen skulle börja. Ringde även till pappa när jag satt på bussen till skolan. Var roligt att prata med er<3 Vi hade provet idag. Gick sådär,det var typ 2,5 frågor som jag inte svarade på. Kom inte ihåg nått på det helt enkelt. Vi fick häften med betygena till utvecklingssamtalen. Hade G i alla ämnen. Som ni kanske har märkt så skriver jag inte lika mycket inlägg nu. Det beror på att skolan tar så mycket tid.

Hemma

Kom nyss hem från skolan. Är skit trött och inte nog med det så måste jag plugga till provet imorn. Uscha mig inte lätt att komma tillbaka efter en veckas lov och en veckas sjuka. Nu ska jag ialla fall gå och ta nått och dricka.


Farsdag

Idag har pappa äntligen skaffat en ny bil. Inte helt ny utan en begagnad. Det blev en Saab. Den var riktigt fint skick. Efter att pappa skaffat en ny bil åkte vi till Mc Donalds och åt där. Var faktsikt riktigt gott fast jag tycker fortfarande att  MAX är godare. Föresten så är det ju farsdag idag ! :D Har ni kommit ihåg att gratta era pappor?


Emelie hissar/dissar


Tokio Hotel.. allvarligt förstår inte riktigt varför jag slutade lyssna på dem. De är verkligen bra och begåvade.

Smink...jag är så otroligt glad att smink finns, det får mig att se bra ut och att mina porer syns mindre. Helt klart en hiss.

Bloggare som är sig själva..jag fattar helt enkelt inte varför vissa storbloggare har byggt upp en fasad där de är elaka,dryga och tror att de är bättre än alla andra. Man tjänar inte på det i slutändan så var er själva tycker jag.



Prov... ja det är det värsta som finns. Man känner sig så otroligt pressad att man måste klara det,att man måste få bra betyg. Ja prov är helt klart en diss.

Mobbning..ja jag hatar mobbning finns inget värre helt enkelt. Fattar helt enkelt inte varför folk mobbar varandra. Vad tjänar man på det igentligen? Blir man mer populär bland vännerna? Nej det blir man inte. Så diss till mobbning.

Att vara sjuk..ja hatar helt enkelt att vara sjuk. Finns inget värre. Det är så himla tråkigt att inte kunna göra någonting att missa allt i skolan. Har varit sjuk i drygt två veckor nu och det säger jag USCH!



Plugg

Idag måste jag allvarligt plugga till provet i kemin. Usch hataar prov man känner sån press när man gör det. Man måste ha ett visst antal rätt annars måste man göra om det. Och inte nog med det jag har varit sjuk så jag vet inte direkt vilken dag vi ska ha provet så jag måste läsa på typ varje dag tills vi har det.


Musik och Facebook

Vaknade för en liten stund sen. Mamma,pappa och Emil är och tittar på en ny bil. Då nått på mercedesen har gått sönder. Jag vet ialllafall inte vad det är för fel på den. Förövrig att jag bloggar just nu så lyssnar jag på musik och är inne på facebook.
Slänger även in en bild från förra årets sommar.


Vad trött man kan vara

Gud vad trött man kan vara asså. Fast det kan ju bero på att jag inte somnade förräns tolv nånting.
Sitter just nu och lyssnar på Tokio Hotel's uppträdande på EMA. Fy F*n vad de har förändrats sedan jag lyssnade på dem sist. Men jag kan erkänna att jag fortfarande tycker att de är bra ;)

Ledsen att göra er besvikna

Kommer nog ingen dagens outfit idag. Har tagigt kort med mobilen men hittar inte överförnings sladden till den. Får se ifall jag tar nya bilder med våran kamera (Om jag hittar den ;) ) . Just nu väntar jag på maten, det blir kyckling,ris och curry sås.

Vilken seg dag

Vilket seg dag. Ja jag vet att jag inte har varit vaken så länge men ändå den är segare än vanligt. Jag mår inte så himla bra heller, har ont i huvudet och känner mig rätt så hängig. Tänkte visa dagens hemma outfit lite senare så ha tålamod ;)


Godmorgon

Godmorgon, vaknade för en liten stund sen. Somnad inte förräns tolv nånting i går kväll. Är bättre idag hoppas att jag är tillräckligt frisk tills på måndag för att kunna gå till skolan. En sak till jag har fixat nya kategorier till bloggen. Men det kommer ta ett tag innan allt är i ordning.



Kvällsinlägg

Har nyss tittat klart på Idol, eller ja väntar på att det ska börja igen så att man får se vilka som går vidare och vem som tvingas åka hem. Vad har ni haft för er nu ikväll? Själv så tittade vi klart på "Prison Break" säsong 4 innan Idol. Nåja det var allt från mig =) Slänger även in en gammal bild på mig.


//Foxii


Dagen

Idag har jag inte gjort så mycket mest suttit framför datorn eller legat framför Tv:n . Jag hatar att vara sjuk, det är det värsta som finns. Tur att jag börjar bli bättre nu i alla fall. Mamma och pappa håller på med maten just nu. Lasagne blir det. Men nu måste jag gå. Mamma kom precis och sa att maten var klar!


//Foxii

Vad vill ni ha mer av i bloggen?

Vad vill ni ha mer utav i bloggen?


RSS 2.0