Ben & Jerry^^

Lyssnar på musik för tillfället och skriver på min bok. Är på kapitel 3.
Har också varit ute på en promenad i skogen.Daisy blev jätte busig.

Igår så åt vi glass på kvällen. Mamma och Pappa hade köpt hem Ben & Jerry Phish Food och någon annan sort.
Var inte så märkvärdigt med den glassen.Smakade ungefär som vanlig glass.Så andra glass skålen jag tog hade jag Sia Vaniljglass och lite Ben & Jerry. Tyckte inte att det var värt pengarna det ända som smakade annorlunda med glassen var fiskbitarna och de andra bitarna.

//Foxii

Hemma igen^^

Nu är jag äntligen hemma igen.Blev inte så mycket blogga när jag var borta blev mest med att umgås med mina syskon.
Allt har varit väldigt bra förutom att Häggrid trampade mig på foten.Fick en blå tå bara.
Det var ju heller inte hans fel utan Daniellas  som rymde ur hagen.
Jag förstår honom liksom.Han tyckte ju att det var örättvisst att hon fick springa lös(fast det fick hon ju igentligen inte) och inte han.

Förutom min lilla olycka med hästen så har vi spelat Kubb.Vann några gånger av ren tur.Fick knappt ner någon.Men som tur var hade jag turen med mig att det andra laget fick ner kungen ;)

//Foxii

Hägge problem:S

Vaknade för några timmar sen men jag gissar på att jag halvsov lite då och då.Bubba var inte direkt trött.Han busade väldigt mycket.Emil och Sandra pratar är de i själva verket sa att de var trötta och inte orkade:S
Nåja sånt är livet.Solen skiner för till fället.Riktigt skönt då det regnade igår.Vi var ute och tog in Häggrid och Daniella i stallet.Vi borstade lite på dem.De tyckte säkert att det var hur skönt som helst.Men problemet var när vi skulle leda ut dem i stallet.Häggrid tvärstannade och vägrade gå.Emil försökte så gått det gick med att få Hägge att gå men han ville inte.Det sutade med att han trampade på Emils fot.Sandra tog då över och det var ju inte precis bra för hennes hand.Men till slut fick hon in honom i hagen.Så allt ordnade sig tillslut:)

//Foxii

Lek och bus med Bubba

Sandra, jag och Emil kom nyss in efter att ha varit ute och lekt med Bubba och Bagheera, dom är så söta båda två. Innan det var vi ute till hästarna, Sandra tog av Daniella täcket medans jag och Emil klappade och gosade med Häggrid, han tyckte det var jätteskönt att bli kliad.

Vi var även ute till kaninerna för att släppa ut dom i stallet.

Solen skiner, riktigt skönt med tanke på att det regnade hela dan igår.


//Foxii
































08:10

Hej.
Tänkte bara ta och skriva hur jag har det.
Vaknade för kanske någon timme sedan.
Är rätt så hungrig nu.
Och jag mår väldigt bra.
Vi kollade på The Simpsons Movie och The Hottie And The Nottie.
//Foxii

Lallalallalla:3

Hej Hej:3
Idag har ingen tupp jagat mig i alla fall.
Har inte gjort mkt idag.
kollat på Tv och suttit vid datorn.
Men senare idag ska jag packa för imorgon bär det av till min syster Fia. Emil och jag ska hjälpa vår andra syster Sandra att vara husvakt.
//Foxii

Tuppatack!.....igen XD

Ja som rubriken skvallrar om så har de dumma tupparna atackerat igen XD.
Denna gång gjorde jag inget utan gick bara lugnt förbi dem.
Den vita tuppen hoppade på mig på skinkan och på smalbenet.Och lyckligtvis lyckades jag sparka iväg hoom så att jag kunde fly.När jag kommit till trappen så märkte jag att både vita och svarta tuppen hade jagat mig.
Jag börjar tro att mamma gjort dem lite för tama XD
//Foxii

Tuppatack

Hej:3
Vet ni vad som hände mig idag?
Jag hade varit och pysslat om Miramis ute i hagen och så gick jag ur hagen och var på väg upp.Hönorna vill ju jämt ha bröd så de följer efter en.Och idag så tänkte jag testa att klappa på en vit höna.Precis då så kände jag att nått hade hoppat på benet.Jag kom på att det var den vita tuppen.
Hönorna omringade mig på nått sätt så jag sprang runt huset och gissa vem jag hade efter mig hela tiden?
Jo den vita tuppen.
Förövrigt har jag inte gjort något särskilt
//Foxii

How are you doing?

Hej alla!
Hur mår ni?
Jag mår bara bra.
Tänkte blogga lite innan jag stänger av Datorn och Tv:n

Jag igår^^

//Foxii

Bikini^^

Hej
Idag kom min nya Bikini som jag beställde på http://www.nelly.com/ .
Den är verkligen jätte fin och jag är super nöjd.Det är bara toppen som är lite svår att få bra.
Jag längtar tills jag får bada första gången med den^^
Direktlänk till Bikinin http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=116054&qProductColorId=10&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=2&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=2&qGroup=&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=6&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

//Foxii

Hallo=)

Hallo alla^^
Idag har det varit som vilken dag som helst.Pappa har satt upp duschvägar idag och bytt rör så nu är det jätte fint i badrummet=)
Jag målade även mina tånaglar i knallrosa:P
Funderar på att måla naglarna i samma färg.Men jag vet inte riktigt.
Tror jag ska ta en dusch nu.
//Foxii

Sunny Day^^

Heej^^
Idag har det verkligen varit soligt och fint hela dagen.
Dagen började med att vi skjutsade hem Sandra sedan bar det av till tandläkaren i Örebro.Efter det så åkte vi till Marieberg där pappa gick in på Jula och köpte lite grejer.Sedan åkte vi till Max och åt lite och efter det så handlade vi lite på Willys.När vi var klara där så gick mamma,jag och Emil in på Skopunkten och kollade lite på skor.Hittade ett par skor som jag blev som förälskad i men tyvärr så fanns det inte i min storlek:/
Nåja ni får ha det så bra^^
//Foxii

Godkväll^^

Godkväll alla^^
Idag har jag inte gjort så mycket.Har barat varit ute och gått med Miramis,Cyklat två gånger och gjort 40sitt upps^^
Ska förövrigt till tandläkaren imorgon.Ska bara spänna lite.Hoppas bara att det inte gör ont efteråt:/
Nåja ni får ha det så bra^^
//Foxii

Hej^^

Hej alla=)
Vaknade kl 9 idag av att pappa kom upp och väckte mig för at vi skulle åka till Fia.Så jag gick upp och åt frukost.Sen åkte vi till Fia.Innan vi åkte till henne så stanade vi till i halsberg.Pappa gick in och oturligt nog så råkade han trycka på lås.Så bilen låste sig och där satt mamma,jag,Emil och Sandra.Och ännu mer oturligt nog så råkade någon att röra på sig för mycket så bilalarmet började tjuta och bilen blinkade och förde ett himla li.Och där satt vi.Men det dröjde inte  länge förrän pappa kom igen.Fast det var riktigt pinsamt för bilrutorna i framsätterna var inte tonade XD.

//Foxii

Snygg Jacka^^

Hej!
Kollar just nu på Only där jag har hittat en skitsnygg jacka^^

Visst är den snygg?
Idag beställde mamma och jag även en ny bikini.Den är svart och vit randig.Riktigt snygg är den.Igentligen ville jag ha den fast i rött och vitt men den fanns aldrig i min storlek på både toppen och underdelen så det blev den svarta.Verkar som om att vi beställde den i sista minuten för den finns inte kvar på www.nelly.com ;)

Konnichiwa

Konnichiwa^^
Jag är så himla ledsen att jag inte bloggat på ett tag.Igår kväll hade jag tänkt att blogga men då hade jag lite problem med att logga in och klockan var rätt mycket då så jag orkade inte riktigt att hålla på och krångla.Synd att vädret är så dåligt.Önskar att det hade fortsatt att vara sol eller att det hade regnat i 2 eller 3 dar och sen blivit sol.

Jag igår^^
Vet att det är dålig kvalite.
//Foxii

Hello

Hello EVERYONE! Gissa vem som är här?...det är Sandra.Jag älskar verkligen när hon hälsar på. Förövrigt har vi varit på Willys och handlat mat.Hjälpte även Sandra med skjuts till Willys och så. Men ni får ha det så bra! //Foxii

Äntligen bloggning!

Hej! Ledsen att jag inte bloggat på länge. Det är dels på grund av att det har varit åksa och att vi har varit till Kolmården igår.Men nu är jag här igen^^ Igår när vi var på Kolmården såg vi bland annat en nyfödd Gnu bebis.Den var jätte söt^^Sen såg vi Enzo och hans familj.Gud vad liten hans lillasyster var^^ Harinte gjort något särskilt idag. Men ni alla läsare får ha det så bra^^ //foxii

Godmorgon^^

Godmorgon alla^^ Hur har ni det denna soliga dag? Själv har jag det jätte bra. Som vanligt får vi se vad jag kommer att göra idag. Okej ni tycker säkert att jag är såååå tråkig.För det känns liksom som om jag upprepar samma sak om och om igen xD. Kram //Foxii

God Kväll alla läsare

Godkväll alla underbara läsare=) Sitter här nu i värmen och tänkte berätta lite om min dag.Började med att man vaknade och gick ner och åt frukost.Sedan blev det att slappa nästan hela dag.Middagen blev Fullkornsmakaroner och en slags köttfärsgryta med champinjoner och tacokrydda.Allt var gott förutom pastan XD.Sen blev det en snabb sväng till hästarna och kollade på Felece sår. //Foxii

10:42

Godmorgon. Sitter här nu och bloggar och chattar.Läser samt lite Nana då och då.Vi får se vad jag kommer göra idag.Förhoppningsvis ska vi inte åka någonstans idag. //Foxii

RSS 2.0