Dagens låtar


Black eyed Peas- Meet me halfway

Rihanna- Rude boy

Timbaland ft Katy Perry- If we ever meet again


Kommentera och berättavem ni tycker bäst om!

I ♥ gladiatorsandaler

Hur svårt är det att älska ett par grymt snygga skor som går att matcha till vad som helst?
Man kan ha dem till, tights, jeans, shorts,kjol, klänning ja typ vad som helst! Och jag har hittat det snyggaste paret på www.skotrend.se , skorna är från Kenzas skokollektion Wildflower by Kenza.


Dom här är det, visst är de snygga?

Sommar? Ja tack!

Jag vet att det var längesen jag skrev, men nu ska vi inte tänka på det negativa utan på det positiva. Just nu håller jag på och letar efter bra sommarlåtar, har hittat runt 14 stycken som bara får en att tänka på sommaren. Gud vad jag längtar dit, kunna gå i shorts,kjol och sommarskor istället för alla tråkiga vinterskor håller ni inte med mig?  Nej men jag undrar ifall ni har några tips på bra sommarlåtar?
Slänger in en vinterbild som jag verkligen är stolt över, lyckades för första gången få suddig bakgrund och skarpt på själva huvudföremålet :D

puss

Hur mycket otur får man ha?

Ni verkar gilla dagens outfit bilderna så dem kommer jag fortsätta med =)
Idag var jag inte i skolan för bussen kunde inte åka upp hit för det var så mycket snö på vägarna för att plogbilarna i plogar när det behövs. När jag gick ner till bilarna för att vänta på bussen så ropade Emil från toalett fönstret att jag skulle komma upp för att busschauffören kört fast i snön. Och jag trodde liksom ja men då kommer han väl så snart han kommit loss men när jag öppnade dörren så sa mamma att han inte åker upp hit för att det är så dåligt väglag. Och jag blev skit deppig för det var just idag som vi skulle göra massa kul som att andas in helium på No:n, gå på teater i folkets hus och att jobba med robotarna + att jag skulle ha tagigt hem So:n för att göra klart det och skicka det till läraren men det kunde jag ju inte då.
Nåja det var inte så mycket att göra utan jag tog på mig nattlinnet igen och raggsockorna, tog lite chips och ostbågar och cola och satte på en film.

Ni får ha en fortsatt trevlig Fredags kväll!


puss puss <3

Dagens och gårdagens outift


Linne- ginatricot
Randig tröja-ginatricot
Tights-ginatricot
Strumpor-Stadium/intersport
Adidas tröja-intersport

dom sa så igen :P

Dom sa så idag med :P Haha och efter när jag och en kompis kom tillbaka efter att ha hämtat hörlurar så kunde jag knappt skriva för jag skakade så och mitt hjärta klappade så hårt att jag typ kände pulsen :P


En sak jag skrev på mobilen i bussen

Direkt ur mitt hjärta.
 Jag gillar dig verkligen och du ska veta hur glad jag blir när dina kompis säger här kommer **** tjej. Jag skakade när jag skulle skriva på svenskan för det kändes så himla underbart för jag älskar verkligen dig och jag hoppas du känner detsamma.

....

Hahaha i skolan idag så skulle jag gå till No:n gick ensam dit för de andra hade redan gått och i koridorren i e precis innan dörren och vid lärarummet så står några killar från e och alla vänder blicken till mig när jag kommer där, och den ena av dem säger " Där kommer **** flicka" och ja rodna säkert eller nått och går ännu snabbare och då kommer en annan och går mitt i mellan dem och jag kommer ju inte fram så jag fick typ klättra över dem :S Och på väg mot dörren sa dem typ "Wow" och ja börja gå ännu snabbare :S
Och för er som inte fattar så är **** killen jag gillar :S Så det betyder att de antingen vet att jag gillar honom eller så är det nåe annat.

Happyland

Vet inte riktigt varför jag inte har bloggat på ett tag, det blir bara inte av.
Just nu sitter jag och lyssnar på Happyland med Amanda Jenssen. Skolan var väl som vanligt.
Jag måste öva bort det att jag rodnar så fort den jag gillar går förbi. Det är riktigt pinsamt :S



Mina skills på paint.

Dagens outfit



Tröja-ginatricot
Linne-ginatricot
Tights-Bikbok
Strumpor-Intersport

Shoes Shoes in my life

Titta vad jag hittade på Scorett. Ett par grymt snygga stövletter!
Dock kommer jag aldrig få dem då dem är ganska dyra ( 1099kr) och så tycker mamma att jag inte kan gå i klackar, men låga klackar går faktiskt bra att gå i eller hur Fia? ;)
Mamma kommer säkert komma till mig när hon ser vad jag har skrivit XD¨




Snygg va?

Äntligen

Äntligen lyckades jag få in inlägget som jag skrev imorse så allt stämmer inte



puss


Prat och dagens låt ;)

Okej det är andra gången jag  skriver det här, allt försvann bara när jag titta på nått annat ;S
Aja jag vakna för kanske 40 minuter sen och sitter just nu här. Får väl bli att plugga inför svenska provet på tisdag, ordklasser och sånt typ Substantiv, Verb och Adjektiv och massa grångliga ord som kvantumperfekt, genus och genitiv. Vad har man för nytta av det igentligen, man använder det varje dag räcker inte det? ;)

Tänkte lägga in en dagens låt också eller jag lyssna redan sönder den igår efter att jag hittat den på kissies blogg.
Sandra vet nog redan vilken jag menar, eller hur? ;)



puss

Mycket prat

Jag vet min uppdatering suger, i alla fall jag är frisk nu eller jag lite snorig men ska iväg till skolan på måndag. Då väntar matte prov och på tisdag har jag matte och svenska prov. Igår var mamma och pappa in till Marieberg för mamma behövde nya byxor. Snälla som dom är gick dom in på gina och köpte en ny tröja och nya tights till mig.
Länk till tröjan ----> https://www.ginatricot.com/#/product/28462155
Länk till tightsen ------> https://www.ginatricot.com/#/product/28825900
Till Emil köpte dem ett nytt Tv spel, han älskar Tv spel :D

Idag har jag inte gjort så mycket. Ikväll är det ju Melodifestivalen och det ska man självklart titta på. Jag har lyssnat lite på bidragen som är med ikväll och låtarna är faktiskt inte så dåliga. Olas är faktiskt ganska bra.
Hittade en ursnygg väska på www.bagsandfashion.com  som är perfekt till sommaren.

Den här är det, visst är den snygg.

Till middag idag blir det tacoröra, fast pappa är lite skeptisk mot det för att det är creme fraiche och philadelphia i.
Men då har jag kommit på världens bästa ide man kan ju ha ena halvan av den med creme fraiche och philadelphia och andra utan det, visst är jag smart?

Men ni får ha en forsatt trevlig Lördag så hörs vi imorn.


puss

Heklasliv

Nu om ni vill så kan ni gå in på www.heklasliv.blogg.se om ni vill veta mera om våran nya hund Hekla

Sjuk

Är sjuk igen, fick gå på toa 5 gånger igår kväll på bara typ 15-25 minuter eller nått. Det suger verkligen att vara sjuk fick bara vara i skolan en dag och sen var det bara att vara hemma. Mådde inge bra igår kväll mådde illa och låg och sov på soffan hela kvällen. När mamma och pappa kom hem igen så kom mamma och hälsa på mig men det kändes som en dröm så jag var antagligen inte så vaken då.

RSS 2.0